Betalende leden.

Jij bent Vereniging Walhalla

LID BLIJVEN

Na vijf jaar lidmaatschap van R.S.C./R.V.S.V., word je als zesdejaars 'oud-lid' en daarmee opgenomen in de Oud-ledenadministratie die wordt beheerd door Vereniging Walhalla.

Als 'oud-lid' word je automatisch lid van Vereniging Walhalla. Jaarcontributie in het eerste jaar is gratis. Vervolgens bedraagt de jaarcontributie 10 jaar lang €10,00. Daarna is dit €50,00 per jaar. Je hebt hiermee de mogelijkheid om inhoud te geven aan het credo 'Lid voor het Leven': de blijvende band met R.S.C./R.V.S.V., tijdens én na jouw studententijd.

Jouw lidmaatschap maakt het mogelijk R.S.C./R.V.S.V. te blijven ondersteunen. Als lid van Vereniging Walhalla laat je je betrokkenheid zien. Log in en bekijk of je al betalend lid bent.

Voor vragen over lidmaatschap - ledenadministratie: mailto:ledenadministratie@verenigingwalhalla.nl