Walhalla Golf Society

WGSlogo

Walhalla Golf Society

Sinds 1968 kunnen (oud)-leden van het RSC op de reünistendag van de ontgroening jaarlijks meedoen aan de strijd om de Boellaard Beker op Golfbaan Kralingen. Later is de Hermes Open aan het programma toegevoegd. In 2014 is ter coördinatie en stimulering van het golfen binnen het RSC en de Vereniging Hermes, de Hermes Golf Society opgericht. Vanaf 2018 zijn de eerste reünisten van RVSV mee gaan doen met golf events en sinds augustus 2020 hebben we een nieuwe naam: Walhalla Golf Society.

Aanmelden oud-leden

Leden van Vereniging Walhalla (reünisten van RSC&RVSV) kunnen zich aanmelden voor de Walhalla Golf Society (WGS). Deelname aan door WGS (mede-) georganiseerde golftoernooien staat uitsluitend open voor betalende leden van de Vereniging Walhalla.

Wil je je aanmelden?

Informatie kan worden aangevraagd bij Els Triesscheijn of Daniel Sikkens.

Jaarlijkse toernooien & Programma

Leden van de WGS worden uitgenodigd om mee te doen aan de jaarlijkse toernooien op de Kennemer Golf & Country Club, de Hattemse GCC en op Golfbaan Kralingen. Het Walhalla Open, waaraan ook huidige leden kunnen deelnemen, wordt traditioneel gespeeld op Golfclub Broekpolder. Daarnaast wordt gespeeld op alternerende banen; zo zijn we inmiddels te gast geweest op The Dutch, The Duke en de Ullerberg. Een aantal Hermeskringen organiseert eigen toernooien.

26 augustus        Boellaard beker Winnaar Alexander Knottenbelt

8 oktober            Kennemer GCC: aanmelden bij Folker Pieterse

Bestuur

Het bestuur is in augustus 2020 uitgebreid met twee dames om het aantal vrouwelijke oud-leden te doen toenemen en de deelname van dames aan door WGS (mede-)georganiseerde golf toernooien te stimuleren. Het bestuur bestaat uit:

• Voorzitter Peter de Jong (1981)
  • Secretaris & ledenadministratie dames Els Triesscheijn (1970)
  • Secretaris & ledenadministratie heren Daniël Sikkens (1975)
  • Penningmeester & sponsoring Frank Hofsteede (1984)
  • Commissaris activiteiten & sponsoring Gabriëlle Reijnen (1986)