Hermeskringen

Iedere 1e vrijdag van de maand: Pijplunch!

Wat is een Hermeskring?

Een Hermeskring is een regioclub van oud-leden van R.S.C./R.V.S.V. die in een bepaalde regio wonen of werken en regelmatig bijeenkomen. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij een Hermeskring! Klik hier voor onze activiteitenagenda.

Kan ik zelf een nieuwe Hermeskring oprichten?

De Vereniging Walhalla stimuleert de oprichting van nieuwe kringen in nieuwe regio’s in binnen- en buitenland. Wij willen oud-leden die hiertoe initiatief nemen actief steunen. Onze Commissaris Hermeskringen en de Oud-leden commissie (hermeskringen@verenigingwalhalla.nl) helpen hier graag bij.

Hermeskringen in het buitenland.

Niet alleen in Nederland maar ook in buitenland, zoals in London, New York en Hongkong zijn actieve Hermeskringen waar je welkom bent. Voor informatie: mailto:hermeskringen@verenigingwalhalla.nl.